Blog : Video

Video Sognefjord Noorwegen

Video Sognefjord Noorwegen

Voor: SNP reisorganisatie

Travel video: Reis video over de omgeving rond het Sognefjord in Noorwegen

Reisorganisatie SNP is bezig met het maken van video content voor hun websites. Samen met Allart Blaauboer kreeg ik de opdracht om de omgeving van het Sognefjord in Noorwegen en de activiteiten die er te doen zijn in beeld te brengen. We hadden vier dagen in de herfst en we hebben nagenoeg alles in anderhalve dag moeten draaien vanwege het weer. Aanpoten dus maar het resultaat mag er zijn en dat telt. Dagen van 16 uur horen er soms gewoon bij!

 

Video Rob’s Bikecenter

Video Rob’s Bikecenter

Gemaakt voor Rob’s Bikecenter

Bedrijfsvideo Rob’s Bikecenter

De eigenaar van Bedrijfsvideo Rob’s Bikecenter wilde graag in een video laten zien dat ze geen standaard fietsenwinkel zijn. Als Santos World Store is Rob’s Bikecenter gespecialiseerd in Santos fietsen die helemaal naar keuze samengesteld kunnen worden. Dat maatwerk traject moest duidelijk in aan bod komen. Ik heb script, de begeleiding en de regie gedaan. Allart Blaauboer het camerawerk.

Hoe leuk is een E-MTB

Hoe leuk is een E-MTB

Voor Op Pad Online

Hoe leuk is een E-MTB

Video over het fenomeen van de elektrische mountainbike. Onder mountainbikes wordt er schande van gesproken, maar ik was benieuwd hoe het nou echt is: eerst ervaren, dan oordelen. Bekijk de video en zie of je net zo verrast bent als ik was.

Video review Lowe Alpine

Video review Lowe Alpine

Voor Outdoorguru.com en nkbv.nl

Video review van de Lowe Alpine Camino rugzak

De eerste video-review die gemaakt is in opdracht van Lowe Alpine voor de samenwerking tussen Outdoorguru.com en nkbv.nl. De video is geschoten door Allart Blaauboer en ik heb het script geschreven. Naast de video is er ook een uitgebreide tekstreview te lezen op Outdoorguru.com. Lowe Alpine is vrij de video in te zetten voor zijn eigen social media kanalen en bijvoorbeeld voor vertoon in winkels.

Video review Santos TM3+

Video review Santos TM3+

Voor Outdoorguru.com

Video review van de Santos Travelmaster 3 Plus vakantiefiets

Sinds ik in 2016 voor mezelf begonnen ben, maak ik samen met Allart Blaauboer video reviews van trekkingfietsen en mountainbikes. De video’s worden gemaakt in opdracht voor mijn website www.outdoorguru.com. De opdrachtgever is vrij de video in te zetten voor zijn eigen social media kanalen en bijvoorbeeld voor vertoon in fietsenwinkels.

Video Review GT mountainbike

Video Review GT mountainbike

Voor Op Pad Online

Video Review GT Helion mountainbike

Van iedere mountainbike of vakantiefiets maakte ik samen met Allart Blaauboer ook een video. Daarmee spelen we in de groeiende vraag video content op platvormen als YouTube.

Test GT Helion Mountainbike

Test GT Helion Mountainbike

Voor Op Pad Outdoor Magazine

Test Gt Helion Mountainbike

Het testen van fietsen zit in mijn bloed. Ik voel goed aan wat een fiets doet en weet wat je er als consument van mag verwachten. De verhouding prijs/kwaliteit kan ik goed beoordelen door mijn jarenlange ervaring van consumenten testen. Ik vind dat je als tester niet met het parapaardje van een line-up moet gaan testen; dan wordt het al snel een jubel verhaal voor de happy few.