Blog : Online

Hoe leuk is een E-MTB

Hoe leuk is een E-MTB

Voor Op Pad Online

Hoe leuk is een E-MTB

Video over het fenomeen van de elektrische mountainbike. Onder mountainbikes wordt er schande van gesproken, maar ik was benieuwd hoe het nou echt is: eerst ervaren, dan oordelen. Bekijk de video en zie of je net zo verrast bent als ik was.

Video review Lowe Alpine

Video review Lowe Alpine

Voor Outdoorguru.com en nkbv.nl

Video review van de Lowe Alpine Camino rugzak

De eerste video-review die gemaakt is in opdracht van Lowe Alpine voor de samenwerking tussen Outdoorguru.com en nkbv.nl. De video is geschoten door Allart Blaauboer en ik heb het script geschreven. Naast de video is er ook een uitgebreide tekstreview te lezen op Outdoorguru.com. Lowe Alpine is vrij de video in te zetten voor zijn eigen social media kanalen en bijvoorbeeld voor vertoon in winkels.

Video review Santos TM3+

Video review Santos TM3+

Voor Outdoorguru.com

Video review van de Santos Travelmaster 3 Plus vakantiefiets

Sinds ik in 2016 voor mezelf begonnen ben, maak ik samen met Allart Blaauboer video reviews van trekkingfietsen en mountainbikes. De video’s worden gemaakt in opdracht voor mijn website www.outdoorguru.com. De opdrachtgever is vrij de video in te zetten voor zijn eigen social media kanalen en bijvoorbeeld voor vertoon in fietsenwinkels.

Video Review GT mountainbike

Video Review GT mountainbike

Voor Op Pad Online

Video Review GT Helion mountainbike

Van iedere mountainbike of vakantiefiets maakte ik samen met Allart Blaauboer ook een video. Daarmee spelen we in de groeiende vraag video content op platvormen als YouTube.